Instructor Scoala Auto Bacau

Instructor auto autorizat Bacau

Instructor Scoala Auto Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Bacau: Instructor auto autorizat Bacau.

instructor si profesor de legislatie profesionist, ofer cursuri de conducere si legislatie pentru categoriile B,C,D si E + atestate profesionisti. Preturile sunt avantajoase si se accepta plata in rate.

  Cursul pentru obtinerea permisului auto categoria B dureaza cel putin 4 saptamani, timp in care se efectueaza 30 ore de pregatire teoretica si 30 de ore de pregatire practica (conducere auto).
  Obligatiile cursantului:

  • sa se prezinte la orele de pregatire teoretica si practica;
  • sa posede asupra sa buletinul (cartea) de identitate si fisa de evidenta a orelor;
  • sa respecte programa de invatamant si indicatiile instructorului auto;
  • sa promoveze testele finale de absolvire a scolii.

  Succesul unui examen depinde in mod esential de cunostintele dobandite si bineinteles, de sistemul de valori la care se raporteaza evaluatorul. In mod particular, succesul examenului pentru obtinerea permisului de conducere depinde in mare masura autovehiculul pe care ai efectuat pregatirea si mai ales de increderea in capacitatile tale, pe care instructorul a insuflat-o. Din acest motiv acordam o atentie deosebita comunicarii dintre cel care urmeaza procesul de pregatire si instructorul auto si in acest sens am ales o varianta interactiva, care sta la dispozitia celor care doresc sa fie partenerul nostru.