Instructor Scoala Auto Bucuresti-Sector 1

Instructor auto autorizat Bucuresti - Tataru Ion

Instructor Scoala Auto Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Bucuresti-Sector 1: Instructor auto autorizat Bucuresti - Tataru Ion.

  Numele meu este TATARU ION si imi desfasor activitatea in mod independent ca persoana fizica autorizata in domeniul Scoli auto si pilotaj. Totodata, detin autorizatia AUTORITATII RUTIERE ROMANE – Agentia Bucuresti, Seria A.I.A. Nr. 0005500, prin care sunt abilitat sa efectuez pregatirea practica a persoanelor in vederea obtinerii permisului de conducere a vehiculelor pentru categoria B. In aceasta calitate, precum si in baza unui contract de colaborare incheiat cu una din scolile de soferi din mun. Bucuresti, ofer persoanelor interesate servicii calificate si profesionale de instruire practica pentru a se pregati in vederea obtinerii permisului de conducere sau de redobandire a acestuia, pentru reacomodarea cu masina si traficul a celor care detin permis dar n-au mai condus o perioada indelungata de timp, pentru perfectionarea stilului de conducere cat si de consultanta legislatie rutiera.
  In calitate de instructor auto precum si in baza unui contract de colaborare incheiat cu una din scolile de soferi din mun. Bucuresti, ofer persoanelor interesate servicii calificate si profesionale de instruire practica auto pentru a se pregati in vederea obtinerii permisului de conducere sau de redobandire a acestuia, pentru reacomodarea cu masina si traficul a celor care detin permis dar n-au mai condus o perioada indelungata de timp, pentru perfectionarea stilului de conducere cat si de consultanta legislatie rutiera.
  Serviciile enumerate mai inainte le pot asigura atat in mun. Bucuresti, locatia de baza, cat si in mun. Giurgiu (pentru cei din jud. Giurgiu).
  Scopul meu ca instructor auto este de a instrui viitorii conducatori auto nu numai pentru a reusi la examen in vederea dobandirii permisului auto cat, mai ales, de a-i face sa constientizeze in orice moment responsabilitatile ce le revin cand se afla la volan, necesitatea respectarii cu strictete a regulior de circulatie precum si riscurile care pot apare pe timpul deplasarii in trafic, in asa fel incat sa fie pregatiti ca, prin adoptarea unei atitudini corecte, preventive ori defensive, sa poata actiona in directia prevenirii oricarui eveniment rutier.

Servicii

  • Instruire practica auto elevi in vederea obtinerii permisului auto categoria B (15 sedinte a cate doua ore, obligatorii);
  • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu elevi in scopul pregatirii si sustinerii examenului de obtinere a permisului auto ori pentru perfectionarea stilului de conducere (sedintele sunt facultative iar numarul lor difera de la caz la caz. Din experienta am constatat faptul ca aceste sedinte au, in majoritatea cazurilor, un rol determinant in reusita la examen). Sedintele suplimentare se adreseaza inclusiv persoanelor ce detin permisul de conducere categoria B si care, din varii motive, nu au mai condus o perioada insemnata de timp;
  • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu persoanele care doresc sa isi redobandeasca permisul auto;
  • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu masina personala a celor interesati, in scopul acomodarii cu aceasta, cu traficul in zonele aglomerate si intens circulate, deplasari in afara localitatii etc.*
  • Inchiriere masina de scoala in vederea sustinerii examenului auto (traseu);
  • Consultatie legislatie rutiera.

Galerie foto