Instructor Scoala Auto Bucuresti-Sector 3

Instructor Auto BIRZAN CLAUDIO - Bucuresti Sector 3

Instructor Scoala Auto Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Bucuresti-Sector 3: Instructor Auto BIRZAN CLAUDIO - Bucuresti Sector 3.

Scoala de soferi Bucuresti - Ilfov
Instructor auto autorizat categoria B / Profesor legislatie rutiera
BÎRZAN CLAUDIO
0722.279-542 / 0768.789-924

Despre Noi

Instructor auto si Profesor de Legislatie rutiera BIRZAN CLAUDIO va ofera servicii de scoala auto in vederea obtinerii permisului de conducere, categoria ''B'', cat si pentru cei ce detin permis, dar care n-au mai condus de mult timp.

instructor auto popesti leordeni

instructor auto ore condus popesti leordeniInstruirea se realizeaza pe Dacia Sandero Stepway - full option, cu un instructor cu vasta experienta, la standarde superioare, cu mult calm si rabdare.

Programul este flexibil, adaptat dupa cerintele cursantului (inclusiv sambata sau duminica).

Facilitati la definitivarea fisei de scolarizare, inclusiv cabinet psihologic si medical (+ foto la minut pentru fisa).

Garantam rezultate imediate, seriozitate si profesionalism.

Scoala dispune de sediu propriu in care se gaseste:

  • Secretariat
  • Sala de legislatie rutiera si prim ajutor
  • grupa dotata corespunzator cu planse, tabla magnetica, retroproiector, sistem video, semnale luminoas

Notiuni de baza pe care instructorul le transmite cursantului pentru a invata mentinerea directiei de mers:

scoala auto instructor auto popesti leordeni

  • Inainte de pornire trebuie ca elevul sa se asigure temeinic (in oglinzile retrovizoare si sa intoarca capul spre stanga) si sa semnalizeze.
  • In ceea ce priveste mentinerea directiei de mers se are in vedere ca elevul sa tine mainile corect pe volan (10 si 10), sa nu bruscheze volanul, iar atunci cand autovehiculul se abate de la directia dorita sa corecteze corespunzator ( prin miscarea volanului in sens opus) si apoi sa indrepte rotile. Se va compara volanul cu ghidonul unei biciclete.
  • Pentru a putea mentine directia de mers , privirea cursantului trebuie sa fie orientata inainte, eventual la autovehiculul din fata si nu in imediata apropiere a masinii, viteza de deplasare fiind redusa.
  • La trecerea de pe o banda pe alta i se va explica cursantului ca acest lucru trebuie facut in mod progresiv, fara bruscarea volanului si numai dupa o prealabila semnalizare si asigurare.

sedinte condus scoala auto popesti leordeni