Instructor Scoala Auto Gura Humorului

Instructor auto autorizat Suceava - Mihai Macarie

Instructor Scoala Auto Gura Humorului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Gura Humorului: Instructor auto autorizat Suceava - Mihai Macarie.

Instructor Auto/Scoala Auto Suceava
Instructor Auto Autorizat - Mihai Macarie - 0720.437.221
Categoria B

 instructor auto gura humoruluiInstructor auto cu experienta, seriozitate, calm, consecvent si perseverent, motivat si interesat ca elevii pregatiti de mine sa devina buni conducatori auto si nu doar sa obtina permisul de conducere. Pregatesc elevii in vederea obtinerii carnetului de conducere categoria B. Urmaresc ca orele sa se desfasoare intr-o atmosfera placuta, relaxanta si armonioasa dar in acelasi timp cu o atitudine responsabila la volan.

  Pregatirea practica se realizeaza pe autoturisme marca Mercedes-Benz cu Cutie Manuala sau BMW X3 cu Cutie Automata, ceea ce reprezinta un real avantaj pentru cursant.

  Tarifele practicate sunt accesibile tuturor iar calitatea instruirii si pregatirii cursantilor este net superioara in comparatie cu cea oferita de majoritatea instructorilor auto sau alte scoli de sofer

  Scopul meu ca instructor auto este de a instrui viitorii conducatori auto nu numai pentru a reusi la examen in vederea dobandirii permisului auto cat, mai ales, de a-i face sa constientizeze in orice moment responsabilitatile ce le revin cand se afla la volan, necesitatea respectarii cu strictete a regulior de circulatie precum si riscurile care pot apare pe timpul deplasarii in trafic, in asa fel incat sa fie pregatiti ca, prin adoptarea unei atitudini corecte, preventive ori defensive, sa poata actiona in directia prevenirii oricarui eveniment rutier.

  Succesul unui examen depinde in mod esential de cunostintele dobandite si bineinteles, de sistemul de valori la care se raporteaza evaluatorul. In mod particular, succesul examenului pentru obtinerea permisului de conducere depinde in mare masura autovehiculul pe care ai efectuat pregatirea si mai ales de increderea in capacitatile tale, pe care instructorul a insuflat-o. Din acest motiv acordam o atentie deosebita comunicarii dintre cel care urmeaza procesul de pregatire si instructorul auto si in acest sens am ales o varianta interactiva, care sta la dispozitia celor care doresc sa fie partenerul nostru.

Galerie foto