Instructor Scoala Auto Botosani

Instructor auto autorizat Botosani

Instructor Scoala Auto Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Botosani: Instructor auto autorizat Botosani.

  Instructor auto autorizat, pregatesc cu pasiune si rabdare cursanti pentru obtinerea categoriei B.
  Scopul meu este de a oferi servicii de calitate, astfel incat in urma parcurgerii orelor de pregatire cursantii sa dobandeasca suficiente cunostinte si deprinderi pentru a face fata examenului de obtinere a permisului de conducere, dar mai ales de a reusi sa conduca in siguranta intr-un trafic ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat si mai haotic.
  Orele de conducere se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si calma ce are menirea de a va ajuta sa depasiti emotiile si starea de incordare inerente. Pregatirea practica se face pe autoturism marca Hyundai Accent CRDI.
  Programarea orelor de conducere se face de comun acord, tinand seama de programul cursantilor. Orele, la care din anumite motive cursantul nu poate veni nu se pierd ele urmand a fi reprogramate.
  Pregatirea practica in conducerea autoturismului va fi facuta cu precadere in zona in care se va sustine examenul de traseu.

ACTE NECESARE PENTRU CURSANTI

  1. C.I. copie - 3 bucati
  2. Aviz psihologic(cu mentiunea apt conducator auto)
  3. Fisa medicala (cu mentiunea apt conducator auto)
  4. Fisa de scolarizare
  5. Cazier judiciar (timbru fiscal - 1 leu; taxa cazier- 10 lei)
  6. Taxa de examinare - 5 lei
  7. Taxa pentru permis - 68 lei (CEC sau BCR)
  8. Fotografii 3/4 - 2 bucati.

Galerie foto