Instructor Scoala Auto Drobeta Turnu Severin

Instructor Auto Drobeta

Instructor Scoala Auto Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Drobeta Turnu Severin: Instructor Auto Drobeta.

Instructor auto categoriile B, C si E, pregatesc cu pasiune si rabdare cursanti pentru obtinerea categoriei B, dupa metoda proprie, dezvoltata si perfectionata de-a lungul a peste 19 ani de experienta si verificata cu succes pe sute de elevi (actuali soferi).
  Preturile sunt rezonabile,iar scopul meu este de a oferi servicii de calitate, astfel incat in urma parcurgerii orelor de pregatire cursantii sa dobandeasca suficiente cunostinte si deprinderi pentru a face fata examenului de obtinere a permisului de conducere, dar mai ales de a reusi sa conduca in siguranta intr-un trafic ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat si mai haotic.
  Orele de conducere se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si calma ce are menirea de a va ajuta sa depasiti emotiile si starea de incordare inerente.
  Atentie! Nu pot garanta reusita la examen „din prima”, dar pot garanta ca elevii pregatiti de mine vor reusi dupa obtinerea permisului, sa conduca autoturismul intr-o maniera corecta, civilizata si suficient de prudenta, pentru a ajunge in siguranta la destinatie, daca vor respecta cele invatate la cursuri.
  Intelegem importanta libertatii de a putea conduce pentru persoanele de orice varsta si in special pentru tinerii conducatori auto, dar trebuie sa intelegem de asemenea, ca dreptul de a conduce este un privilegiu.
  Acest privilegiu poate fi castigat doar prin cunoasterea si dobandirea tehnicilor adecvate de conducere, practicarea acesteia in conditii de siguranta si protectie, precum si constientizarea faptului ca un mod nesabuit de a conduce poate fi letal.