Instructor Scoala Auto Focsani

Instructor auto autorizat Focsani

Instructor Scoala Auto Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Focsani: Instructor auto autorizat Focsani.

instructor de top din Focsani, cel mai potrivit pentru a preda conducerea auto in siguranta. Noi, adica eu si scoala la care lucrez, oferim cursuri pentru obtinerea permisului pentru categoria B. Pregatirea practica se desfasoara intr-un cadru adecvat, iar activitatea pe traseu se desfasoara dupa un orar, stabilit de comun acord.
  Inteleg importanta libertatii de a conduce la orice varsta, in special pentru tinerii conducatori auto, dar, de asemenea, stiu ca permisul de conducere este un privilegiu care trebuie castigat. Acest privilegiu se obtine datorita cunoasterii tehnicilor adecvate de conducere, practicarii sofatului in conditii de siguranta si protectie, precum si intelegerii pericolelor ce pot aparea
  Derulam lectii de conducere de la 8 la 21, de luni pana sambata. Pentru viitorii soferi oferim, de asemenea, instruire teoretica pentru a se pregati pentru partea scrisa a examenului auto. Cursurile dureaza vreme de o saptamana, 2 ore zilnic.

Galerie foto