Instructor Scoala Auto Onesti

Instructor auto autorizat Onesti

Instructor Scoala Auto Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Onesti: Instructor auto autorizat Onesti.

  Daca v-as spune ca sunt calm, rabdator, tenece, etc. s-ar zice ca se mai gasesc instructori cu asemenea calitati. Dealtfel, daca nu ma cunoasteti personal, intrebati de mine prietenii, colegii de serviciu sau rudele, ca e posibil sa ma cunoasca.
  Insa ceea ce vreau sa aflati e ca in septembrie 2008 am filmat tot ce trebuie invatat pentru sustinerea probei de traseu la examen.
Cursantii care se inscriu la mine au acces la aceste filme. Iata avantajele:
- 50 de minute, cat dureaza ora de conducere, motorul functioneaza. Deci, 50 de minute conduceti. Nu mai pierdem timpul cu explicatii. Dvs. vizionati acasa filmul corespunzator sedintei urmatoare, de cate ori doriti, pana intelegeti. Abia daca se intampla sa nu intelegeti ceva, atunci clarificam in masina. Din experienta de peste 20 de ani am constatat ca, cu cat conduceti mai mult timp si prin spatii mai aglomerate, cu atat veti fi mai pregatit/a pentru examen. De discutat putem discuta cat doriti. Discutiile au si niste avantaje aparente: nu se consuma carburantul, nu e pericol de accident, nu se uzeaza automobilul, cursantul nu se streseaza si nu oboseste. Dar noi nu trebuie sa ne bucuram in a face lucrul cel mai comod, pentru ca, la sfarsitul scolarizarii, constatam ca "ne-am furat singuri caciula". Ba mai mult: caciula aceea nici nu o mai avem. Timpul s-a scurs fara sa facem ceea ce trebuia. Timpul nu il mai putem intoarce, e pierdut.
- practic se castiga o ora de conducere. Cunoasteti, probabil, ca ceilalti instructori incep sa invete cursantii sa conduca cu "ora la rece". Adica in prima ora nu se porneste motorul, ci cursantul face cunostinta cu comenzile automobilului. Noi conducem din prima ora. Care este vitezometrul, turometrul, schimbatorul de viteze sau de unde se aprind farurile vede cursantul acasa, la film. Acesti 10-15 Km in plus parcursi s-ar putea sa hotarasca un rezultat pozitiv la examen, ceea ce ne si dorim.

  Cursul de pregatire pentru categoria B se desfasoara pe parcursul 5 zile, de la ora 16:00, la sediul firmei din str. A. I. Cuza, nr. 25 . Dupa terminarea orelor de legislatie care se vor finaliza cu un test de verificare a cunostintelor acumulate, incep orele de conducere care sunt 30 la numar si se pot face maxim doua pe zi dar nu in mai putin de patru saptamani.In ultimile sedinte de conducere se va efectua simularea examenului auto in urma caruia fiecare cursant primeste un calificativ ce face dovada nivelului de pregatire a viitorului conducator auto.

  Nu avem servicii ieftine. Scoala noastra de soferi se adreseaza persoanelor care inteleg ca o pregatire superficiala in acest domeniu le poate conduce la puscarie sau la spital. Cursantii care se pregatesc la noi sunt de calitate superioara si sunt obisnuiti sa li se ofere in general servicii de calitate.
Tarifele sunt urmatosrele:

  • cursul de teorie: 300 lei;
  • pregatire practica: 1.200 lei;
  • orele suplimentare de conducere: 60 lei/ora;

Galerie foto