Instructor Scoala Auto Pitesti

Scoala Auto Pitesti - FOTESCU MARIN PFA

Instructor Scoala Auto Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Pitesti: Scoala Auto Pitesti - FOTESCU MARIN PFA.

 Despre Noi 

Scoala de soferi FOTESCU MARIN PFA
 Instructor Auto Autorizat Categoria: B 
0745.784.018 / 0724.873.187


FOTESCU MARIN PFA - Instructor auto autorizat Pitesti va ofera lectii de conducere in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Programul este flexibil si stabilit in functie de cursant.

Oferim consultanta in ceea ce priveste efectuarea dosarului, cursuri de legislatie rutiera. 

instructor auto scoala auto pitesti.jpg

Dispunem de masini cu transmisie cu cutie manuala si automata pentru pregatirea practica, acestea fiind si cele pe care cursantul va da ulterior examenul.

Promovabilitatea elevilor mei este una foarte mare, datorita implicarii si interesului manifestat fata de acestia. Oferim seriozitate, punctualitate, profesionalism!

scoala auto-pitesti

 

Va pun la dispozitie si sedinte de conducere suplimentare pentru cursanti ori pentru persoane posesoare de permis de conducere in vederea perfectionarii aptitudinilor in trafic.

Scopul nostru este de a instrui viitorii conducatori auto nu numai pentru a reusi la examen in vederea dobandirii permisului auto cat, mai ales, de a-i face sa constientizeze in orice moment responsabilitatile ce le revin cand se afla la volan, necesitatea respectarii cu strictete a regulior de circulatie precum si riscurile care pot apare pe timpul deplasarii in trafic, in asa fel incat sa fie pregatiti ca, prin adoptarea unei atitudini corecte, preventive ori defensive, sa poata actiona in directia prevenirii oricarui eveniment rutier.

instructor-auto-pitesti

Servicii

  • Instruire practica auto elevi in vederea obtinerii permisului auto categoria B (15 sedinte a cate doua ore, obligatorii)
  • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu elevi in scopul pregatirii si sustinerii examenului de obtinere a permisului auto ori pentru perfectionarea stilului de conducere (sedintele sunt facultative iar numarul lor difera de la caz la caz. Din experienta am constatat faptul ca aceste sedinte au, in majoritatea cazurilor, un rol determinant in reusita la examen). Sedintele suplimentare se adreseaza inclusiv persoanelor ce detin permisul de conducere categoria B si care, din varii motive, nu au mai condus o perioada insemnata de timp
  • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu persoanele care doresc sa isi redobandeasca permisul auto
  • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu masina personala a celor interesati, in scopul acomodarii cu aceasta, cu traficul in zonele aglomerate si intens circulate, deplasari in afara localitatii etc.
  • Inchiriere masina de scoala in vederea sustinerii examenului auto (traseu)
  • Consultatie legislatie rutiera