Instructor Scoala Auto Pitesti

Instructor auto autorizat Pitesti

Instructor Scoala Auto Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Pitesti: Instructor auto autorizat Pitesti.

  Instructor auto autorizat cat. B, cu vechime in domeniu ofer cursuri de conducere de 30 de ore cu posibilitate de plata in rate avantajoase in functie de posibilitatile clientului pana la predarea dosarului. Ofer consultanta in ceea ce priveste efectuarea dosarului, cursuri de legislatie rutiera in cadrul scolii de soferi din a carei echipa fac parte si masina pentru sustinerea probei de conducere in vederea obtinerii permisului AUTO.
  Promovabilitatea elevilor mei este una foarte mare, datorita implicarii si interesului manifestat fata de acestia. Ofer seriozitate, punctualitate, profesionalism! Pun la dispozitie si sedinte de conducere suplimentare pentru cursanti ori pentru persoane posesoare de permis de conducere in vederea perfectionarii aptitudinilor in trafic. 
  Masina pe care se efectueaza pregatirea practica a cursantilor este Dacia Logan Diesel, aceasta fiind si masina pe care cursantul va da ulterior examenul.

Galerie foto