Instructor Scoala Auto Ploiesti

Instructor auto autorizat Ploiesti

Instructor Scoala Auto Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Ploiesti: Instructor auto autorizat Ploiesti.

 Instructor Auto va ofera informatii necesare pentru a urma cursurile scolii de soferi amatori in Ploiesti, in vederea obtinerii permisului de conducere auto categoria B.
 Pentru a va putea inscrie la cursuri, TREBUIE sa aveti rezultatele favorabile la: TESTUL PSIHOLOGIC, FISA MEDICALA si CAZIER JUDICIAR.
  NUMAI dupa aceea, puteti incepe cursul de legislatie, care dureaza 5 zile. Apoi, dupa absolvirea testului final de evaluare a cunostiintelor teoretice, veti putea conduce autovehiculul "SCOALA" la cursul practic, care dureaza MINIM 4 saptamani.

  SE EXCLUD stationarile in timpul sedintelor de conducere pentru rezolvarea diverselor probleme personale ale cursantilor sau/si ale instructorului.
Instructorul este CALM, RABDATOR, SERIOS, PUNCTUAL. Explicatiile sunt clare, coerente si la obiect, acestea repetandu-se pana cand cursantul a inteles si executa corect manevrele pentru conducerea autovehiculului.

  Orele didactice de conducere practica ale autovehiculelor categoria B se desfasoara INDIVIDUAL, cu fiecare cursant(a) in parte. Examenul practic se sustine pe autovehiculul "SCOALA" ( Opel Astra G) pe care se efectueaza orele didactice de conducere practica.

  Incepand cu data de 1 februarie 2017, cei care doresc sa obtina carnetul de conducere nu vor mai fi nevoiti sa plateasca taxele pentru examinarea in vederea obtinerii permisului auto pentru o serie de categorii si subcategorii, potrivit unui act normativ publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.