Instructor Scoala Auto Ramnicu Sarat

Instructor auto autorizat Buzau

Instructor Scoala Auto Ramnicu Sarat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Ramnicu Sarat: Instructor auto autorizat Buzau.

  Daca sunteti in cautarca unui instructor calm cu multa riabdare, intelegator profesionist sau daca ati avut esecuri in promovarea examenului, va propun sa colaboram pentru ca impreuna vom reusi obtinerea permisului de conducere din prima incercare.
  Lectiile de conducere sunt adaptate pentru a se potrivi cerintelor dumneavostra individuale, orele de conducere le stabilim impreuna in functie de programul cursantului, inclusiv in weekend.
Durata cursului este de minim 5 saptamani si cuprinde:

  • Pregatire teoretica (legislatie rutiera - 24 de ore didactice)
  • Pregatire practica (30 de ore a cate 15 sedinte) - sc efectueaza cu autoturism marca SKODA FABIA

Cursantul beneficiaza de urrnatoarele beneficii:

  • plata scolorizarii in rate
  • sala si profesori de legislatie cu cxperienta
  • program flexibil - orele de efectuare a sedintelor vor fi stabi lite de comun acord
  • spriiin pentru intocmirea documentelor necesare (fisa medicala, aviz psihologic)
  • examenul cu politia se sustine pe autoturismul cu care s-a facut pregatirea (SKODA FABIA)

  De asemenea ofer cursuri de perfectionare pentru posesorii de permis de conducere care nu au mai condus de mult timp, pentru as recapata increderea.
  In ziua sustinerii examenului puteti fi sigur ca veti avea aptitudinile si cunostintele necesare pentru a trece cu succes testul dumneavostra de conducere.
  Pentru inscrieri aveti nevoie doar de o copie a actului de identitate si varsta de minim 18 ani (se poate incepe cursul de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere auto cu maxim 3 luni inaintea implinirii varstei de 18 ani).