Instructor Scoala Auto Slobozia

Instructor auto Slobozia

Instructor Scoala Auto Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Slobozia: Instructor auto Slobozia.


Instructor Auto Autorizat

Categorii: A1, A, B, C, C+E

  Noi venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a invata si a practica condusul auto. De 10 ani functionam cu instructori pregatiti si cu o gama variata de autoturisme dupa nevoile si dorintele dumneavoastra.

 Incepand de la sala de Legislatie Rutiera dotata cu cele mai moderne mijloace didactice, teste de legislatie rutiera pe calculator, casete video, chestionare, manuale, materiale didactice pentru orele de Cunoasterea Automobilului, planse si scheme, profesori de Legislatie Rutiera si Cunoasterea Automobilului, si terminand cu autoturismele, Matiz si Logan, Scoala de Soferi 3PPP S.R.L. va pune la dispozitie cea mai buna baza materiala din acest domeniu de activitate.

Pregatim viitorii conducatori auto pentru categoriile:

  • Categoria A1
  • Categoria A
  • Categoria B
  • Categoria C
  • Categoria C+E

  Prin experienta de peste un deceniu si cu ajutorul unor instructori deosebit de bine pregatiti profesional, cu o mare capacitate de intelegere si abordare a diferitelor tipuri de personalitati, Scoala de   Soferi 3PPP S.R.L. concureaza cu usurinta in topul celor mai bune scoli de soferi.

  Prin sistemul de plata in rate, flexibilitatea programului de efectuare a orelor de conducere a automobilului, posibilitatea de a alege viitorul instructor precum si recomandarea din partea a sute de clienti, toate aceste atribute urca Scoala de Soferi 3PPP printre primele locuri din judetul Ialomita.

  Nu este numai o scoala de soferi, este si un partener de incredere deoarece va ofera serviciile unor angajati cu experienta, instructori profesionisti, garantia orelor corect efectuate, diversificarea traseelor parcurse in timpul orelor de instruire practica, consiliere la intocmirea formalitatilor de obtinere a diverselor acte si proceduri necesare.

Devino acum sofer!