Instructor Scoala Auto Targoviste

Instructor auto autorizat Targoviste

Instructor Scoala Auto Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Targoviste: Instructor auto autorizat Targoviste.

  Instructor auto autorizat, serios, cu experienta si rezultate bune la promovabilitate examen auto, pregatesc cursanti in vederea obtinerii permisului auto categ. AM, A1, A2, A, B, precum si pentru perfectionarea stilului de conducere ori reacomodarea cu masina si traficul a celor care detin permis auto si n-au mai condus o perioada mai mare de timp. Instruirea se efectueaza pe autoturism marca Peugeot 207.
  Pun un accent deosebit pe cunoasterea si respectarea legislatiei rutiere, pe calitatea instruirii practice, astfel incat elevii pregatiti de mine sa se prezinte onorabil la examen si, ulterior, sa poata face fata provocarilor din trafic, fara evenimente rutiere.
 Am in vedere si tin cont de personalitatea si posibilitatile fiecarui cursant de a se adapta cu masina si traficul rutier.
  Recomand tuturor celor care aveti nevoie de un instructor auto sa va informati bine, cu atentie, atunci cand doriti sa mergeti la o scoala de soferi.