Instructor Scoala Auto Timisoara

Instructor auto autorizat Timisoara

Instructor Scoala Auto Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instructor Scoala Auto Timisoara: Instructor auto autorizat Timisoara.

  Dorinta mea ca instructor auto, in cadrul Scolii de soferi Lucky Driver Timisoara, este atat de a instrui viitorii conducatori auto pentru a obtine permisul de conducere, categoria B, cat si de a-i face sa constientizeze în orice moment responsabilitatile ce le revin atunci când se afla la volan, necesitatea respectarii cu strictete a regulior de circulatie precum si riscurile care pot sa apara in timpul deplasarii în trafic.
  Consider foarte importanta relatia dintre instructorul auto si elev! Respectul, increderea dar si comunicarea sunt cuvinte definitorii care vor face desfasurarea orelor de conducere o placere! 
  Ce va ofer ? Profesionalism, seriozitate, dedicare dar si mijloace moderne pentru a invata in siguranta sa conduceti. Imi desfasor activitatea pe un autoturism Nissan Juke, masina de ultima generatie, iar Scoala de soferi Lucky Driver va ofera cursuri de legislatie, intr-un cadru european, la cel mai mic pret din oras! 
  Scoala de soferi Lucky Driver Timisoara va ofera pregatire completa, temeinica, personalizata, care sa va permita cresterea considerabila a sanselor de reusita la primul examen si, cel mai important, de a putea deveni buni conducatori auto.